Vichyssoise de patata amb poma

💚VICHYSSOISE DE PATATA AMB POMA💚
.
Qui diu que a l’estiu la CrockPot se’n va de vacances?🏖 D’això res!!! La “pinche” 🍲 s’apunta a fer cremes fredes mentres fem altres coses.Es d’ aquelles cremes que et fan saltar la llagrimeta quan necessites refrescar🧊 la gola.
.
👩‍🍳COM FER VICHYSSOISE A LA CROCKPOT.
.
Ingredients: 2 porros, 1 ceba petita vermella, 1 patata mitjana, 1 poma Golden, 200ml llet de coco llauna, 1C OOVE, sal i pebre negre.
.
Preparació:
🥒Pela i talla la patata a trossos mitjans.
🥒Pela la ceba i talla-la a mitges llunes i renta els porros i talla’ls a miges llunes.
🥒Pela la poma i talla-la a trossos.
🥒Posa OOVE a la crockpot i afegeix els porros, la ceba, la poma, la patata, la llet de coco, sal i pebre negre.
🥒Ompla d’aigua fins a cobrir.
🥒 Cuina a temperatura ALTA unes 3h.
🥒Tritura fins aconseguir una crema suau i homogènia.
🥒Pots decorar la crema amb una mica de cibulet.
.
Des que treguis la crema de la nevera, tocant les vores fredes del recipient, desitjaràs submergir la cullera🥄 un cop i un altre. Amb cremes i sopes fredes tan bones com aquesta, desitjaràs que sigui estiu☀️ per sempre.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

× Et puc ajudar!