Sopa de quinoa i llentia vermella

Aquesta sopa🍲 és ideal pels dies freds🥶!!!
.
Dóna’m un cor❤️ molt gran si t’ha agradat la recepta, comparteix-ho📨 per ajudar-me i arribar a més gent i no caure en l’oblit! Aquests petits gestos a mi m’ajuden😊 moltíssim!
I sobretot, guarda-te-la📥 per tenir-la sempre a mà!
.
Porta ceba🧅, all🧄 i gengibre🌱, que combinats, és coneixen a la medicina ayurvedica per ser desintoxicants i fortificants del sistema inmunòlogic🦠.
Els tres tenen qualitats antibiòtiques, expectorants i antiinflamatories.
.
🍲Ingredients:
-1L de caldo vegetal
-270gr de llentia roja
-80gr de quinoa
-2 cebes
-6 dents d’all
-1c gengibre amb pols
-1c curcuma amb pols
-1/2c de comí amb pols
-2c de sal
-2C OOVE
-unes rametes de julivert
.
🍲Preparació:
-Posa en remull les llenties i la quinoa 4h.
-Talla a juliana la ceba i pica els alls.
-Posa oli a calentar a una casola i blanqueja uns minuts la ceba, el gengibre amb pols i l’all tot junt amb les espècies.
-Afegeix la quinoa i les llenties. Remena i afegeix el caldo. Tapa i deixa que es cuini uns 20 minuts a foc mitjà. Quan les llenties estiguin ben cuinades i es comencin a desfer, incorpora la sal, barreja bé i deixa uns minuts més.
-Retira del foc i deixa que es refredi una mica. Abans de servir, afegeix el julivert picat i barreja fins que formi part de la sopa.
-Serveix amb una mica de pebre negre i OOVE.
.
Qui vol una sopa reconfortant?☝️☝️☝️

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

× Et puc ajudar!