Patates de moniato amb salsa de iogurt, pebre i farigola fresca

A qui no li agraden les patates馃崯 fregides? I tots sabem que no s贸n massa saludables….Et presento: patates de moniato馃崰 al forn!!! Tot el millor de la patata, sense fregits, i a m茅s a m茅s el seu color taronja馃А demostra el seu gran contingut en betacarotens.
.
Servides amb salsa de iogurt s贸n I-RRE-SIS-TI-BLES!!!
.
Ingredients:
馃搷3 moniatos (600gr)
馃搷3C OOVE
馃搷1c pebre negre
馃搷1/2c pebre vermell dol莽
馃搷1/2c comi amb pols
馃搷1c all amb pols
馃搷1C farina de blat de moro o coco
馃搷1 1/2 c sal
.
Salsa de iogurt: 1T de iogurt grec de coco (@abbotkinneys_es聽), 1C suc de llimona, 2c vinagre de poma, 3/4c sal, farigola fresca.
.
“Con las manos en la massa”:
馃搷Calenta el forn a 250C
馃搷Renta i frega b茅 els moniatos sota l’aixeta i talla’ls al teu gust, amb la pell. Posa’ls a una safata de forn protegida amb paper vegetal, afegeix la resta dels ingredients i barreja molt b茅 per a que s’impregnin. Posa la safata al forn i cuina al grill uns 10-12 minuts per a que es rostin r脿pid i quedin tendres per dins i daurats i cruixents per fora.
馃搷Serveix els moniatos amb salsa de iogurt.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *

× Et puc ajudar!