Un pastís🍰 que no necessita ni forn ni cocció!!!
.
A l’estiu també podem gaudir de pastissos sense passar calor🥵 a la cuina.
.
🍋𝙋𝘼𝙎𝙏Í𝙎 𝙁𝙍𝙀𝘿 𝘿𝙀 𝙇𝙇𝙄𝙈𝘼 𝙄 𝘼𝙇𝙑𝙊𝘾𝘼𝙏🍋 @lagloriavegana
.
Ingredients:
🥜Per la base: 100gr ametlla, 100gr de nous, 130gr de dàtils, 2C d’oli de coco.
🥑Pel farcit: 300gr d’anacards crus, suc de 3 llimes + la ralladura, 1 alvcat, 140gr de xarrup d’atzavara, 2C oli de coco.
.
Elaboracó:
🌿Posem a remull els anacards el dia abans de fer el pastís.
🌿Posem tots els ingredients de la base al processador d’aliments @mycook_taurus o picadora i triturem fins aconseguir una pasta.
🌿Agafem un motlle rodó d’uns 26cm de diàmetre,distribuim la pasta de la base premsant-la molt bé amb una cullera o amb les mans ben netes. Ha de quedar ben repartida i ben compacta. Reservem al congelador.
🌿Colem els anacards rubutjant tota l’aigua i els posem al processador juntament amb els ingredients del farcit.
🌿Triturem bé fins aconseguir una mousse ben homogènia i sense grumolls.
🌿Tirem la mousse per sobre la base que teniam reservada al congellador i la repartim amb l’ajuda d’una cullera. Decoram amb unes rodanxes de llima.
🌿La guardem al congelador 2-3h per a que solidifiquii poguem desmotllar-la.
🌿La treiem del congelador i desmotllem. Esperem uns 20 minuts abans de tallar-la.
.
Que la gaudiu!!!😋