Els muffins 🥮 de verdures amb ou són una excel·lent elecció per a un esmorzar o brunch saludable 💚.
Aquesta és una recepta per a nadons o nens i també és especialment adequada per a aquells que segueixen una dieta keto 🥑, baixa en carbohidrats, o sense gluten.
.
Fer-los és molt senzill perquè només hem de barrejar els ingredients i fer servir un motlle de muffins, i en pocs minuts es farà la màgia ✨.
.
A més, són una forma fantàstica d’incorporar més verdures 🍆🍅🥬🥕 a la dieta familiar de manera deliciosa.
.
INGREDIENTS PER A 4px:
• 7-8 cullerades de verdures sobrants del dia anterior
• 2 ous ecològics
• 2 cullerades de beguda vegetal
• Un pessic de sal
• Espècies al gust (orenga, farigola, pebre, curri, cúrcuma…)
.
ELABORACIÓ
1. Preescalfeu el forn a 180ºC.
2. Si les verdures són molt grans, trosseja-les per obtenir trossos més petits.
3. Bat els ous en un bol.
4. Afegeix les verdures, la beguda vegetal, la sal i les espècies al gust. Barreja bé.
5. Aboca la massa en motlles per a muffins i forneja uns 25-30 minuts.
6. Deixa refredar uns minuts abans de desemmotllar i servir.
.
✅Els muffins es poden preparar el cap de setmana o la nit anterior i així tenir-los llestos per consumir pel matí.