🍪𝙶𝙰𝙻𝙴𝚃𝙴𝚂 𝙳𝙴 𝙿𝙾𝙼𝙰 𝙸 𝙲𝙰𝙽𝚈𝙴𝙻𝙻𝙰🍪-recepta irresistible!!!!!
.
Les galetes són “snack” preferit tant dels nens com dels grans quan de menjar dolç és tracta. Fer preparacions com aquestes, de civada, poma i canyella, és la manera perfecta de donar-los de menjar una mica de cereals i fruites.
.
Ingredients:
🍪125gr poma trossejada
🍪120ml de xarrup d’atzavara
🍪100gr de flocs de civada
🍪90gr de farina integral
🍪1 1/2c de llevat
🍪1 1/2c de canyella pols
🍪un polsim de sal
🍪30ml d’oli de coco
🍪5 ml de vainilla liquida
🍪1 ou talla M
.
Elaboració:
🍏Per començar barregem la civada, la faina, el llevat, la canyella i la sal amb l’ajuda d’una espàtula i quan ho tinguem ben barrejat ho reservem.
🍏A continuació, amb l’ajuda d’una batedora de varilles, batem l’oli de coco amb l’ou i la vainilla fins que quedin tots els ingredients ben integrats.
🍏Seguidament afegim el xarrup d’atzavara i ho barregem. Pot ser que ens costi una mica perquè és més enganxifos, però queda genial.
🍏Ja només ens queda afegir la barreja seca que haviem reservat al principi a la barreja liquida d’ou i oli de coco. Incorporem bé tots els ingredients.
🍏Per finalitzar, afegim els trossets de poma i barregem per a que s’integri a la massa i la deixem refredar a la nevera uns 30 minuts, que agafi consistència i ens sigui més fàcil de treballar.
🍏Ara farem boles d’uns 25gr i les posarem damunt d’un paper de forn. Us recomano aixafar-es una mica.
🍏Tornem a deixar les galetes a la nevera mentres escalfem el forn a 160°C, les fornegem durant 13-15 minuts aprox.
🍏Una vegada fetes, les deixem sense tocar, damunt la safata i passats uns minuts, les posem damunt d’una reixa per a que es refredin.
.
☝️Per a que la poma no s’oxidi posa-la en un bol amb aigua i unes gotes de llimona.