La recepta següent no només és fàcil d’elaborar, sinó que té dos ingredients amb un gust i una aroma exquisits. Això sí, recorda gaudir les teves galetes amb moderació.
.
Ingredients
150 gr. coco
60 gr. ametlla mòlta
85 gr. de mel
60 ml. d’aigua de coco
.
Passos de la recepta:
🥨 El que farem és agafar una picadora, les de tota la vida amb el braç de
batedora i posarem al bol picador tots els ingredients.
🥨 Aquest pas és molt important, ja que hem de fer és aconseguir que la
ametlla i el coco deixin anar el seu oli i lliguin la barreja.
🥨Seguidament, deixem la barreja a la nevera uns 30 minuts perquè agafi
consistència.
🥨Ara només ens queda posar la massa entre dos fulls de paper per enfornar i anem a pastar la massa amb un gruix d’uns 4 mm aprox.
🥨A continuació, agafem un tallador circular i tallarem la massa en cercles.
🥨I ja les tindrem llestes per enfornar 7 minuts a 200ºC. Per conservar-les us recomano que les mantingueu a la nevera.