Cigrons crunchy especiats

馃挜饾樉饾櫈饾櫆饾櫑饾櫎饾櫍饾櫒 饾櫂饾櫑饾櫔饾櫍饾櫂饾櫇饾櫘 饾櫄饾櫒饾櫏饾櫄饾櫂饾櫈饾櫀饾櫓饾櫒馃挜
.
Aquesta recepta 茅s millor servir-la freda o, com a molt, temperada acompanyant alguna crema de verdures馃嵉. Pots prepar m茅s quantitat duplicant els ingredients, per貌 recorda guardar-los a un recipient herm猫tic un cop que s’hagin refredat, aix铆 evitar脿s que s’endureixin massa.
馃憣S贸n ideals per a l’aperitiu, combinats amb patates xips casolanes i olives.
.
Ingredients:
馃挜400gr de cigrons cuits i escorreguts.
馃挜1c piment贸 de la Vera
馃挜2c orenga
馃挜1/2c comi
馃挜1/2c all amb pols
馃挜1/2c ceba amb pols
馃挜1 rajoli de suc de llimona
馃挜2C OOVE
馃挜1/4c de sal
馃挜1/4c pebre negre
.
Elaboraci贸:
馃挜Posem els cigrons cuits a un bol juntament amb la resta d’ingredients.
馃挜barregem amb l’ajuda d’una cullera de fusta per a que els cigrons s’inpregnin b茅 del guarniment.
馃挜Posem paper de forn damunt d’una safata de forn i distribuimels cigrons, de manera que no quedin amuntegats els uns sobre els altres.
馃挜Els fornegem durant 40 minuts a 200C, remenant de tant en tant.
馃挜Deixem refredar a temperatura ambient.
馃挜Servim com un snack o com topping a les amanides, cremes de verdures, hummus,…
.
Ja veus que les llegums no solsament馃槈s’utilitzen als guisats!!!!
.
Aix铆 que estic encantada馃グ d’haver provat aquesta recepta, poguer-la compartir amb vosaltres ja que 茅s molt f脿cil de fer i el resultat 茅s molt original馃槑.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *

× Et puc ajudar!