Brownie d’alvocat

La sorprenent🤯 recepta del brownie d’alvocat!!!!!
.
Hem de donar l’enhorabona a qui se li acudís fer servir alvocat🥑 com a substitut de la mantega, pròpia de la recepta clàssica de brownie🍫.
Aquest fruit li aporta una cremositat fabulosa i alleugereix el resultat, per la qual cosa podem pecar🤭 sense remordiments.
Aquest brownie d’alvocat guanya amb el temps de repòs.
Seràs capaç d’esperar?😝
.
Ingredients
-1 ou
-1 alvocat
-2CS cacau en pols
-1CS crema fruit sec
-10g farina d’ametlla.
-1cc essència de vainilla o eritritol.
-Trocets de xocolata negra i fruits secs
.
Elaboració:
– Preescalfar l’airfryer 5′ a 200 º.
– Processar l’ou amb l’alvocat, la crema de fruita seca, col·lagen, essència de vainilla i cacau.
– Col·locar en un motlle apte per airfryer i afegir trossets de xocolata negra i
fruits secs trossejats.
– Enfornar en airfryer 15´a 180º.
.
Com hem comentat al principi, aquest brownie d’alvocat guanya molt amb el temps de repòs. Els sabors s’assenten i el toc d’alvocat es suavitza, alhora que n’augmenta la cremositat.
És un “bocato di cardinale” fabulós per acompanyar el cafè☕ o la infusió🧉 de la sobretaula o per fer de l’hora del berenar un moment especial.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

× Et puc ajudar!