Banana bread

🍌Hola a tots! Aquest Banana Bread sense sucre conquereix a tothom que ho prova!
.
Us deixo amb la recepta 😁
.
Ingredients:
-200 gr de farina de blat integral
-3 plàtans madurs + 1 per adornar
-4 dàtils medjoul o 8 dàtils naturals
-130 ml de llet de soja
-60 gr oli d’oliva
-Un pessic de sal
-1/2 culleradeta de bicarbonat
-1 cullerada de llevat en pols (12 g)
-1/2 culleradeta de canyella en pols
-50 gr de nous
.
Elaboració:
– Preescalfem el forn a 200ºC.
-Batem els plàtans amb la beguda de soja, l’oli d’oliva i els dàtils (prèviament remullants uns 20 minuts) fins que la barreja estigui molt fina.
-En un bol ampli posem el batut de plàtan i anem afegint la farina barrejada amb el llevat, el bicarbonat, la canyella i la sal. Si la tamisem, millor.
– Barregem bé amb ajuda d’unes varetes. Afegim les nous trossejades i barregem amb moviments envolvents amb la llengua de silicona.
-Aboquem la massa en un motlle engreixat de 10×20 aproximadament.
– Obrim per la meitat longitudinalment el plàtan que teníem reservat per decorar i el posem a sobre de la massa.
-Enfornem durant aproximadament 45 minuts a 180ºC.
-Una vegada passat el temps, punxem el banana bread i, si la punxa surt seca, és que ja està llest. Si no, ho deixaríem una estona més.
-El traiem del forn i ho deixem temperar uns 15-20 minuts.
-El desemmotllem i el col·loquem sobre una reixeta perquè es refredi de manera correcta. No ho talleu fins que no estigui fred del tot.
.
😜Servim tal qual o untat amb crema de cacauet, melmelada, margarina, tahini, crema de cacau casolana…
.
👍És millor conservar el nostre banana bread sense sucre al frigorífic, i fins i tot podem tallar-lo en racions individuals i congelar-lo, així quan vulguem un trosset només haurem de treure’l una estona abans del congelador.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

× Et puc ajudar!