Amanida de fessols amb bacallà

♥️ᴀᴍᴀɴɪᴅᴀ ᴅᴇ ꜰᴇꜱꜱᴏʟꜱ ᴀᴍʙ ʙᴀᴄᴀʟʟÀ♥️
.
Les amanides🥗 són plats saludables que ens permeten infinitat de barreges d’ingredients per probar receptes noves cada dia.
.
Ingredients:
♥️1/2 pebrot vermell
♥️1/2 pebrot verd
♥️1 ceba tendra
♥️1 pot de fessols cuits @calvalls.eco
♥️olives negres
♥️250gr de bacallà esqueixat
♥️OOVE
♥️suc 1/2 llimona
♥️sal i pebre
.
Elaboració:
♥️Pica els pebrots i la ceba, barreja’ls. Renta els fessols sota l’aixeta i deixa’ls escòrrer. ♥️Talla les olives a lamines i pica el bacallà.
♥️Prepara la vinagreta amb la llimona, OOVE, sal i pebre que serà la base d’aquesta amanida. Afegeix la barreja de pebrots i ceba tendra. Incorpora els fessols, damunt les olives i damunt d’aquestes el bacallà.
♥️Per últim, remena de baix cap dalt per a que s’inpregnin bé tots els sabors.
.
Us asseguro😉 que si us animeu a fer-la correu el risc de convertir-la en una amanida habitual per l’estiu☀️.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

× Et puc ajudar!